Κυριακή 4 Ιουνίου 2006

Δημοσίευση Σχολίων

Επειδή έλαβα πολλά σχόλια και παράπονα για δυσκολίες σχετικά με τη δημοσίευση σχολίων από διάφορους φίλους του korinthos.blogspot.com διευκρινίζω ότι δεν απαιτείται να εγγραφεί κανείς και πουθενά προκειμένου να δημοσιεύσει τα σχόλιά του. Αν πρόκειται περί εγγεγραμμένου blogger, αυτός ξέρει τι να κάνει. Οι υπόλοιποι όταν θέλετε να σχολιάσετε ένα άρθρο, πρέπει να κάνετε κλικ πάνω στη λέξη 'σχόλια' στο τέλος του κάθε άρθρου (και όχι στο διπλανό της λέξης εικονίδιο ενός φακέλλου). Τότε, θα ανοίξει ένα παράθυρο όπου θα μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας. Πρέπει όμως να προσέξετε να επιλέξετε τη 2η επιλογή (Other) από τις ακόλουθες που θα εμφανιστούν στο παράθυρο που θα ανοίξει:

Choose an identity:

1) blogger
2) Other
3) Anonymous

Μπορεί βεβαίως κάποιος να επιλέξει 'anonymous' αλλά τότε δεν θα μπορεί να φανεί ποιός είπε τι. Όταν κάποιος επιλέξει το 'other' θα του ζητηθεί να δώσει όνομα και διεύθυνση ιστοσελίδας. Ας διαλέξει ένα οποιοδήποτε όνομα (αληθινό ή ψευδώνυμο), για να παρεμβαίνει στο blog και δεν χρειάζεται να δηλώσει διεύθυνση ιστοσελίδας. Με το 'Preview' ελέγχετε πώς θα φαίνεται το σχόλιό σας δημοσιευμένο, ενώ με το 'Publish Your Comment' το σχόλιό σας στέλνεται προς δημοσίευση. Παρακαλούμε τους σχολιαστές να μη χρησιμοποιούν κεφαλαία γράμματα στα σχόλιά τους, σεβόμενοι τον παλιό αυτό κανόνα καλής συμπεριφοράς στο διαδίκτυο, όπου όποιος γράφει με κεφαλαία, είναι σα να φωνάζει.
Αν για οποιονδήποτε άλλο λόγο, όπως πχ την αποστολή ενός άρθρου για δημοσίευση, επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να μας στείλετε e-mail στη διεύθυνση korinthos.mike at gmail.com όπου at το @. Το άρθρο θα δημοσιευτεί ασχέτως αν είναι επώνυμο ή ψευδώνυμο, εφόσον πληρεί τα κριτήρια ποιότητας που είναι ήδη ορατά στο blog.

Καλά σχόλια (και άρθρα)!!

buzz it!

3 σχόλια:

ANemos είπε...

Ως εκ του πατρός Κορίνθιος (Λεχαιώτης, συγκεκριμένα) σας εύχομαι τα καλύτερα και καλό Πάσχα (το οποίο θα γιορτάσω μετά από πολλά πολλά χρόνια στα μέρη μας μαζί με τα παιδιά μου που θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά στην πατρίδα του παππού τους!!!).

Ελπίζω να τα λέμε!

Mike είπε...

Αγαπητέ anemos,
αυτό κι αν είναι καλό νέο (η κορινθιακή καταγωγή σου). Χαίρομαι ιδιαίτερα που η ελληνική μπλογκόσφαιρα έχει έναν ακόμη κορίνθιο μεταξύ των μελών της (και μάλιστα, επέτρεψέ μου να πω, σημαντικό μέλος). Με χαρά να τα λέμε, τόσο διαδικτυακά όσο και εκ του σύνεγγυς, όποτε έρχεσαι Κόρινθο, αλλά ίσως να είναι δύσκολο αυτό το πάσχα, καθώς θα λείπω εγώ!

kypselos είπε...

μου κανει εντύπωση πως, ενώ γιορτάζονται τα 150 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Κορίνθου, δεν έχει γίνει ούτε μία εκδήλωση με την οποία να τιμηθούν άνθρωποι που πρόσφεραν σ' αυτήν την πόλη