Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Έξοχο!


Τα σχόλιά σας παρακαλώ....

buzz it!

8 σχόλια:

Yank_o είπε...

Επίσης οι περίοικοι παρακαλούνται να συγκεντρωθούν, ελλείψει ιπποδρόμου, στο γήπεδο Συνοικισμού. Για τη μεταφορά των ανημπόρων θα διατεθούν φιατάκια Ασφαλείας με τραγιασκοφόρους οδηγούς.

Ανώνυμος είπε...

Μας αφορά και σχολιάζουμε από την έδρα μας :

http://agios-georgios.blogspot.com/2008/12/blog-post_6012.html


Φιλικά

Λάμπρος Κωστάρας

Mike είπε...

@ σύλλογος 'Αγιος Γεώργιος',

δεν υπάρχει κανένα σχόλιο δικό μου, η υπονοούμενο έστω σε βάρος του οδοκαθαριστή με τον οποίο έχω συνομιλήσει πολλάκις. Άλλωστε, επί τη εμφανίσει του ονόματος του προϊσταμένου αντιδημάρχου, κάθε τέτοιο σχόλιο θα ήταν άστοχο και περιττό. Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ορθά τη θέση μου.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς δεν υπάρχει υπονοούμενο. Ισα-ίσα έγραψα ότι η διοικητική γλώσσα έχει πρόβλημα.

Κάλά έκανες και το έβγαλες. Απλά προσέθεσα δύο λόγια για τον οδοκαθαριστή και το πρόβλημα καθαριότητας στη συνοικία μας. Τα μισά από αυτά που έχω ακούσει από τον ίδιο να είναι σωστά, φαίνεται να υπάρχει μεγάλο μπάχαλο.

Καλημέρα

Λάμπρος Κωστάρας

spallantzas είπε...

εγω αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στην Κόρινθο, έστω και ...ανορθόγραφα και ασύνταχτα ... καθαρίζετε καλά τους δρόμους και μαζεύετε τα σκουπίδια!
Σας προσκαλώ ενα Σ/Κ στο ναύπλιο αυτών των χριστουγέννων ...να φρίξετε! Μην πάτε μόνο στο ιστορικό κέντρο, που και εκεί θα δείτε κάδους ξεχειλισμένους από χαρτόκουτα κυρίως. Ρίξτε μια ματιά και στις γειτονιές, προς την Πρόνοια και το Συνοικισμό.
Μπράβο στο οδοκαθαριστή για την ..επιμέλεια του. Μομφή στον αντιδήμαρχο που έβαλε φαρδιά πλατιά την...στρογγυλή του σφραγίδα!

Ανώνυμος είπε...

Οπως είχαμε προβλέψει, ο οδοκαθαριστής θα τη πληρώσει πάλι. Διαβάστε την Πρωινή ...

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα !!

http://www.in2life.gr/Obbiter_Article.aspx?amid=160848

Ανώνυμος είπε...

Mike, φαίνεται ότι εσύ σπατάλησες περισσότερο χρόνο για να το σκανάρεις και να το ανεβάσεις εδώ, από ότι ο κ. Αντιδήμαρχος για να tο διαβάσει και να βάλει τη σφραγίδα του. Αυτό και μονο δείχνει το πόσο σοβαρά παίρνουν μερικοί τη δουλειά τους.